Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello,Expie od kilku dni w v2 z rekawica,I mi 1 bodzio tylko dropnal a mam expbota od 7 rano do 23-2 w nocy i przez te kilka dni 1 bodzio wiec od czego to zalezy?Gdzie dropic bodzie?Mam 66 lvl body.

Opublikowano

Fajnie że bocisz na 66 lvlu ;D

@ TOPIC : To mało tego dropi, jak byś nie miał rękawicy, to byś tydzień expił, i by Ci nie dropnoł, ja expilem od 66 do 70 tam i moze 5 droplo ... Bez rękawicy

Opublikowano

Up niekoniecznie ;). Mam woja body 66 lvl. 50 lvl do 66 dropł JEDEN BODZIO powtarzam JEDEN i to w dodatku na 50 xD. Od 50 do 55 expiłem na BO, od 55 do 58 v1 i od 58 do 66 v2.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Po prostu nie masz szczęścia ja w światyni na tych ezoterach od 56 świetnie leci exp a w dodatku już 2 bodzie dropły ;)

no no, nie wiem może to tylko szczęście? spróbuj w innych miejscach ;)

Opublikowano

Ja na 55-58 w świątyni expilem w rękawica codziennie x2 bodzio + jakieś księgi

@top

Kup se rękawice (są sposoby na darmowe sm)

Opublikowano

Bodzie tak naprawdę chyba dropią ze wszystkiego poza pierwszą i drugą wioską, mi kiedyś wyleciał bodzio z BO, pustyni, a nawet Normalnego Lochu małp

@up w świątyni się expi raczej tylko dla zarobku, bo tam exp nie jest w cale taki dobry, na 50 lvl trudno się tam expi, a na 55 dużo lepiej leci w v1

Opublikowano

roofipl ... dizwne od 50lv. do 55lv. expiłeś na BO? ... ja na 45 przestałem tam expić i spokojnie daje rade w v1 na szponach....

@topic mam 50 lv i jeszcze nigdy mi bodzio nie dropnoł ^^ więc... chyba mam takie zajefajne szczęście ;x

Dziękuje Dobranoc

Opublikowano

Może, to też zależeć od szczęścia ( lub pecha ) Twojej postaci :))

grajkownia.gif

user1f.gif

user5.gif

user2g.png

user3j.png

user4w.png

user6c.gif

Opublikowano

oj dropia bodzie w v2 ale jak biezesz po 1 grupce na exp bocie mi dobrze lecialy na 52 na bo 2 dzienie to bylo naj mniej na na 54 lecialy dobrze jak bralem komnatę szponow w v1 bo ich jest sporo wydaje mi sie ze to zalezy od tego iel tez mobow rozwalisz w dt jest ich duzo i latwo sie je bije wiec duzo moze dropic

Opublikowano

po prostu pech mi od 50 do 53 dropło 5bodzi bez rękawicy a od 53expie w v1 to mam 60 i jeszcze ani raz nie dropł

1378747514-U216092.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...